• Om oss
  • Våra produkter
  • Hållbarhet
  • Recept
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • United Kingdom
Meny
  • Om oss
  • Våra produkter
  • Hållbarhet
  • Recept
    • Danmark / Denmark
    • Ireland / Ireland
    • Lietuva / Lithuania
    • Nederland / Netherlands
    • Norge / Norway
    • Suomi / Finland
    • United Kingdom
Tillbaka till recept

VANILJPANNACOTTA

Dela receptet

Print Recipe
Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

VANILLA PANNA COTTA


  • Author: clent_kbhh
  • Total tid: 15 minutes

Ingredienser

  • 2,5 tsk gelatinpulver
  • 1 msk kokhett vatten
  • 5 dl vispgrädde
  • 4 msk socker
  • 1 tsk Taylor & Colledge ekologisk vaniljpasta

Instruktioner

Steg 1: Smörj 4 ramekiner eller andra små portionsformar.

Steg 2: Strö gelatinpulvret över det kokheta vattnet i en liten skål och låt smälta.

Steg 3: Blanda återstående ingredienser i en kastrull och värm under omrörning tills blandningen börjar puttra. Tillsätt smält gelatin och blanda tills det har lösts upp. Ta bort kastrullen från plattan.

Steg 4: Fördela blandningen i formarna och låt pannacottan svalna till rumstemperatur. Låt sedan stelna i kylen i minst 3 timmar.

Steg 5: Vänd pannacottan upp och ned på en tallrik. Servera gärna med bärsås.

  • Prep Time: 15 min

Did you make this recipe?

Share a photo and tag us with #instahandle - we can't wait to see!

Mer recept

Loading...

VANILJCUPCAKES

ekologisk vaniljpasta

KRÄMIGA VANILJPROFITEROLER

ekologisk vaniljpasta
Instagram Facebook-square
  • Kontakt
  • Villkor
  • Compliance
  • Sekretesspolicy
  • Cookiepolicy
Meny
  • Kontakt
  • Villkor
  • Compliance
  • Sekretesspolicy
  • Cookiepolicy
Taylor & Colledge ©2022