Print
VANILLA PANNA COTTA
- Author: clent_kbhh
- Total Time: 15 minutes
Ingredients
- 2,5 tsk gelatinpulver
- 1 msk kokhett vatten
- 5 dl vispgrädde
- 4 msk socker
- 1 tsk Taylor & Colledge ekologisk vaniljpasta
Instructions
Steg 1: Smörj 4 ramekiner eller andra små portionsformar.
Steg 2: Strö gelatinpulvret över det kokheta vattnet i en liten skål och låt smälta.
Steg 3: Blanda återstående ingredienser i en kastrull och värm under omrörning tills blandningen börjar puttra. Tillsätt smält gelatin och blanda tills det har lösts upp. Ta bort kastrullen från plattan.
Steg 4: Fördela blandningen i formarna och låt pannacottan svalna till rumstemperatur. Låt sedan stelna i kylen i minst 3 timmar.
Steg 5: Vänd pannacottan upp och ned på en tallrik. Servera gärna med bärsås.
- Prep Time: 15 min